Thursday, 2020-10-29, 21:47:19
Welcome Guest

Blog

Main » 2012 » April » 3 » Race te Marrum op 1 april 2012
20:32:25
Race te Marrum op 1 april 2012
Ten eerste ging mijn wekker naar mijn idee dus weer veel te vroeg, welleswaar geen 04.15 uur, maar toch, je moet er iets voor over hebben.
Een snelle bak, en genoeg brood (de motor moet tenslotte lopen, en blijven lopen). en half zeven bij Alphons in de auto stappen.
Alles thuis nog op 1 oor en ik hals rijkend naar de wedstrijd uitkijkend onderweg naar Marrum.
Even voor 08.00 uur aangekomen naar binnen het dorpshuis van Marrum. trap omhoog en daar ligt dan de racebaan, en wat voor een Wybren en Siebran waren al aan het inrijden (twee jonge jongens).
Me even voorgesteld aan de beheerders van de baan, en dan zelf ff in rijden (wat stond me nog een verrassing te wachten)
Langzaam aan komen de andere coureurs binnen druppelen en de wachtrij om ff in te rijden duurt langer, maar het tempo wordt al aardig opgeschroefd.
De Matra wil wel, maar de coureur kan het niet helemaal bijbenen, heb ik net de ene bocht onder controle is de andere bocht de pineut (de lol is er niet minder om).
Mijn eerdere prognose van laatste worden zie ik met rasse schreden nader komen, maar goed de race is pas gereden als het zwart wit geblokt valt, dus de kans bestaat nog.

Race 1
4 maal 6 minuten is te doen, puh ben een 24 uurs race gewend toch!!
Allemachtig wat heb ik het zwaar om de rest ook maar bij te benen........... niet dus.
banden laten tapen dan maar, en jawel het gaat iets beter een tijd van 10.9 en een klein beetje als ik dit volhoud dan gaat het goed...... nee dus ik schiet weer in de 11.?? en daarna in de 12 en zak nog verder af.....
race 1

Maar goed ik blijf Siebren in elk geval nog voor word ik toch niet het laatst, hahahahaha
106 ronden niet helemaal wat ik in gedachten had, maar goed straks een herkansing.

Race 2

Zo en nu mn kop erbij en gaan met die Matra, geconcentreerd op de monitor aan het kijken,.... groen licht en weg ben ik,...... weer het laatst, jeeeeez wat zijn ze snel, maar ben Siebren na de tweede bocht weer voorbij...... dan op de eerste overgang vliegt Siebrens wiel van zijn auto t'jochie kijkt nu wel heeel beteuterd dat gun ik hem nu ook weer niet, gelukkig denken er meer zo over, hij krijgt een auto te leen, een amerikaanse bak, en het is net of de duivel op siebrens hielen zit, hij vliegt als een razende Roeland over de baan.
Als ik in de Matra had gezeten was ik onder het rijden vast uitgestapt, want ik dacht dat ik stil stond...... hij was ontketend.

tapen van banden

Zelfs een oude rot werd door het kleine ventje belaagd, respect....... nee hoezo????
Daar ging m n op 1 na laatste plaats, jawel ik heb het gered laaaaaaaaaaaaaaaaatste.
102, en een beetje 

Al met al een geweldige dag en echt de moeite waard om het eens te gaan doen.
Ik ga me in elk geval een classic aanschaffen.
Views: 616 | Added by: Ripling | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: